Yuyao Nuoling Co., Ltd. iki diadegaké ing taun 1999 lan lulus ISO sertifikat sistem manajemen 9001 kualitas ing 2002. produk utama sing nyawijikaké ruangan-dhuwur voltase, mbukak ngalih, ruangan-dhuwur voltase hubungan ngalih, insulators-dhuwur voltase, ruangan -dhuwur voltase arresters seng oxide lan tembaga produk die-casting kalebu Clamps grounding lan tweezers soldering.

perusahaan Jembaré saka 15000 meter persegi kanthi tanduran nutup dhaerah ingkang 10000 meter, lan wis pasukan technical kuwat lan sugih pengalaman laku produksi. Wis 120 karyawan, 3 engineers technical profesional lan luwih saka 40 operator karo luwih saka 10 taun pengalaman operasi.

Contact kita Read More

Featured Products

Baru

WhatsApp Online Chat !