Yuyao Nuoling Electric Co, Ltd ishte themeluar në vitin 1999 dhe kaloi ISO 9001 Quality Management System certifikimit në vitin 2002. Produktet e saj kryesore janë në natyrë siguresat tensionit të lartë, çelsin e ngarkesës, në natyrë të tensionit të lartë çelsin izolimit, izolatorëve të tensionit të lartë, në natyrë tensionit të lartë arresters oksid zinku dhe produkteve të bakrit vdesin-hedh përfshirë clamps argumentim dhe piskatore bashkim.

Kompania mbulon një sipërfaqe prej 15.000 metra katrore me një fabrikë që mbulon një sipërfaqe prej 10.000 metra katrorë, dhe ka forcë të fortë teknike dhe përvojë të pasur praktikën e prodhimit. Ajo ka 120 të punësuar, 3 inxhinierë profesionale teknike dhe më shumë se 40 operatorë me më shumë se 10 vjet përvojë operative.

Na Kontaktoni Lexo më shumë

Featured Produkte

Arritje të reja

WhatsApp Online Chat !