Yuyao Nuoling Electric Co., Ltd. didirikan dina 1999 sarta lulus ISO sertifikasi sistem manajemen 9001 kualitas dina 2002. produk utamana anu fuses outdoor-tegangan tinggi, beban saklar, outdoor-tegangan tinggi isolasi saklar, insulators-tegangan tinggi, outdoor -tegangan tinggi arresters séng oksida jeung tambaga produk paeh-casting kaasup clamps grounding na pinset soldering.

Pausahaan nyertakeun wewengkon 15000 méter pasagi kalawan tutuwuhan ngawengku hiji wewengkon 10000 méter pasagi, sarta mibanda gaya teknis kuat tur euyeub pangalaman prakték produksi. Cai mibanda 120 pagawé, 3 insinyur teknis profésional sarta leuwih ti 40 operator kalayan leuwih ti 10 taun pangalaman operasi.

Contact us Read More

Artikel produk

Arrivals anyar

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Star